S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » HORÁKY POD KOTLÍKY » Paella horáky » Paella horák 200 mm


        

Paella horák 200 mm

Paella horák 200 mm 5 kW

skladom

 


1x
Číslo produktu: PH20
naša cena bez DPH : 25,83 Euro
naša cena s DPH (20 %):
31,00 Euro
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Originálny Paella horák na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu s viac ako 70 ročnou históriou vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii. Napríklad do kotliny, pod hrniec, či kotlík na guláš.

PARAMETRE

Priemer: 20 cm

Dĺžka: 43 cm

Počet okruhov: 1

- regulácia výkonu 5 kW
- spotreba PB max 364/357 g / h
- oceľový horák: Ø 200mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar

- G-30 / G-31

- Kategória: 2H3+

- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku renomovaným výrobcom Garcima s.l.

 


Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠIE

Smaltovaný kotlík 16 + Stojan s kladkou

naša cena 52,50 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Kotlíkový komplet 25 l

naša cena 114,90 Euro
skladom
akcia
DOPRAVA ZDARMA
TOP PRODUKT

Nerezový kotlík 20 L (1,2mm) + Trojnožka

naša cena 79,00 Euro
skladom
novinka
DOPRAVA ZDARMA
TOP PRODUKT

Drôtený kôš do kotliny

naša cena 33,00 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZmNmZWF
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod Euro

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: