S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » HORÁKY POD KOTLÍKY » Paella horáky » Paella horák 600 mm


        

Paella horák 600 mm

Paella horák 600 mm 21 kW

skladom

 

novinka


0x
Číslo produktu: PH60
naša cena bez DPH : 95,83 Euro
naša cena s DPH (20 %):
115,00 Euro
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Trojitý Paella horák 500 mm

Originálny Paella horák (trojhorák: vonkajší, stredný a vnútorný kruh) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcuvhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

- nezávislá regulácia výkonu oboch horákov do 21 kW
- spotreba PB: 1527 / 1500 g/h
- oceľový horák: Ø 600 mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar
- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku

Vhodný pod paella panvice s priemerom 70 cm a väčším.


Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.


Podobné výrobky

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
Paella horák 200 mm
PH20
Paella horák 200 mm
skladom
naša cena 31,00 Euro
Paella horák 300 mm
PH30
Paella horák 300 mm
skladom
naša cena 37,00 Euro
Paella Horák 40 cm
01-PH400
Paella Horák 40 cm
skladom
naša cena 66,00 Euro
Paella horák 500 mm
PH50
Paella horák 500 mm
skladom
naša cena 69,00 Euro

NAJPREDÁVANEJŠIE

Kotlík medený 30 l

naša cena 349,00 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Drôtený kôš do kotliny

naša cena 33,00 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Drôtený kôš do kotliny

naša cena 38,00 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Nerezový kotlíkový komplet xxl 22 L

naša cena 109,00 Euro
skladom
TOP PRODUKT

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YTM0MzQ
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod Euro

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: